Xocai Suomi

Uusi Home Business Opportunity - TERVEYSSUKLAATiesitkö, että miljardi ihmistä syö suklaata tänään?

90% ihmisistä syö suklaata! 50% ei voi lakata syömästä sitä!

Esittelyssä maailman ensimmäinen Terveyssukla - superfood!


terveyssuklaa

Yhtiö MXI Xocai Suklaa toimi eri puolella Eurooppaa. Juuri aloitetiin Britanniassa ja Irlannissa. Useimmat maat Manner-Euroopassa ei ole vielä lanseerattu. Olemme vain muodostamassa johtoryhmän.

Etsimme motivoituneita liikekumppania Suomessa joilla on todellinen halu kannattavaan koti-liiketoiminnaan Terveys ja hyvinvointi teollisuus luovat lisää tuloja ja olla mukana alussa jotain erityistä.


Tämä on liiketoiminta, markkinoiti luonnollista korkealaatuista, hyvin emotionaalista tuotetta – terveyssuklaa. Muotoiltu alkaen kylmäpuristettua cacao ja kylmäkuivattu acai marjat antaa sinulle huomattavan määrän antioksidantteja. Antioksidantit neutraloida vapaita radikaaleja, ennen kuin ne aiheuttavat vahinkoa kehon soluja. Vapaat radikaalit ovat syy tekijöitä lähes kaikkia tunnettuja sairauksia ja ikääntymistä. Määrä antioksidantteja, jotka sinua ylläpitää elimistössä on suoraan verrannollinen siihen, kuinka kauan ja kuinka terve asut.Mikä tekee Xocai tuotteeseen täysin ainutlaatuinen
ja miksi se ei ole kilpailua?


Lähes kaikki tavanomaiset suklaa on lämpökäsitelty, ja tämä tuhoaa ydin mikä tekee siitä niin elintärkeitä terveydelle ylipäätään. Useimmat suklaat sisältää myös "täyteaineita" ja "vahat", jotka on tarkoitus korvata hyvää kaakaovoin joidenkin valmistajien ottaa myymään varten toisen tulosyksikön!

MXI prosesseja sen suklaata eri tavalla. Käyttämällä patentoitua kylmä menetelmin, lopputuote säilyy antioksidantin ominaisuuksia kuin alkuperäisessä kaakao papu, mutta sen maku on kuin paras sukla maailmassa! Xocai raaka käsittelemätön suklaassa on enemmän antioksidantteja kuin mikään muu luonnollinen ravinnon lähde tällä planeetalla.

Xocai suklaa pitää kehon nuorekas, päänaluset elimistön oma puolustusjärjestelmä syöpää vastaan, hidastaa ikääntymisen prosessia, estää ja jopa peruuttaa sydänsairaus, vähentää ruokahalua, verensokeri ja auttaa laihtuminen, parantaa immuunijärjestelmää, auttaa jos iho-ongelmat, parantaa terveyden hampaita ja ikeniä ja paljon muuta ...

MXI Xocai Suomi on ainutlaatuinen ja kannattavaa liiketoimintaa voi oma pienellä käynnistysvaiheen kustannuksiin. Työskentelevät osa-aikaisesti tai kokopäiväisesti, kotoa tai missä ikinä haluat. Täydellinen lisä päivä työtä. Voit asettaa oman tuntia.

Jos haluat tietää enemmän uskomatonta hyötyä Xocai ja jännittävä tulo tilaisuus meillä on tarjolla, ota yhteyttä sähköpostitse: liis.leismann (at) gmail.com


Liis Leismann

From Xocai Suomi back to Select Language