Kylmäpuristetusta kaakaosta valmistettu terveyssuklaa

Kaakaopapu on maailman antioksidanttipitoisin ruoka-aine. Kaakaossa on runsaasti ihmiselle tärkeitä mineraaleja kuten magnesiumia, rautaa, kromia, mangaania, sinkkiä, kuparia, C-vitamiinia sekä proteiinia. Asiantuntijat suosittavat syömään tummaa suklaata.

terveyssuklaa

Suklaissa on kuitenkin eroja. Lämpökäsittelyllä tuhotaan 70 - 80 prosenttia antioksidanteista tavallisessa suklaassa. Xocain tumma suklaa on tehty prosessoimattomasta, kylmäpuristetusta kaakaosta. Missään käsittelyprosessin vaiheessa suklaata ei kuumenneta yli 40 asteeseen. Raakasuklaahan on suklaata, jonka valmistamiseen on käytetty vain raaka-aineita, joita ei ole missään tuotannon vaiheessa kuunennettu yli 46 asteen.

Xocaissa korkea kaakaopitoisuus (min 70%) jää lopputuotteeseen. Xocain tummassa suklaassa ei ole maitoa, valkoista sokeria tai lisäaineita. Kaakao on tuotettu Afrikasta Norsunluurannikon perheomisteisilta pientiloilta.

Xocai (Sho - Saij) tulee Azteekien sanasta Xocolatl (kaksi ensimmäistä kirjainta ja kolme viimeisintä kirjainta tulevat sanasta Acai (marja Amazonin sademetsästä). Xocain suklaassa kylmäpuristettuun kaakaoon on lisätty jäädyttämällä kuivattua Acai-marjaa. Acai on maailman toiseksi antioksidanttipitoisin ruoka-aine.


Jos olet kiinnostunut kuulemaan enemmän Xocaistabuy xocai
buy xocai