Xocai Sverige

Nytt hem affärsmöjlighet med Friska Choklad

......

Visste du att en miljard människor kommer att äta choklad idag?

90% av befolkningen äter choklad! 50% kan inte sluta äta den!

Vi presenterar världens första Friska Choklad - en superfood!

.........

Företaget MXi Xocai Choklad är på väg att sprida sig över hela Europa. Just inletts i Storbritannien och Irland. De flesta länder på kontinenten har inte påbörjat ännu. Vi är bara utgör koncernledning.

Vi söker motiverade samarbetspartners i olika europeiska länder som har en verklig vilja att driva en lönsam hembaserad verksamhet inom hälso-och friskvårdsbranschen, skapa ytterligare intäkter och vara delaktiga i början av något speciellt.

Detta är ett företag som marknaderna naturliga, högsta kvalitet, mycket känslomässigt produkt - Friska Choklad. Formulerade från kallpressad kakao och frystorkat acai bär för att ge dig en stor mängd antioxidanter. Antioxidanter neutraliserar fria radikaler innan de orsakar skador på kroppens celler. Fria radikaler är orsaksfaktorer i nästan varje känd sjukdom och åldrande. Mängden antioxidanter som du behålla din kropp är direkt proportionell mot hur länge och hur frisk man bor.Vad gör Xocai produkt så helt unik och varför den inte har någon konkurrens?

Nästan alla konventionella choklad är värmebehandlas, och detta förstör själva grunden som gör det så avgörande för vår hälsa i första hand. Mest choklad innehåller även "fillers" och "vaxer" som är där för att ersätta det goda kakaosmör som vissa tillverkare tar ut för att sälja för en sekundär resultatenhet!

MXi förädlar sin choklad på ett annat sätt. Genom att använda en patenterad kall databehandling behåller slutprodukten de antioxidanta kvaliteterna i den ursprungliga kakaoböna, och ändå smaken är som den bästa chokladen i världen! Xocai råa obearbetade chokladen har mer antioxidanter än någon annan naturlig föda källa på planeten.

Xocai choklad håller kroppen ung, stärker ditt naturliga försvar mot cancer, fördröja åldrandet, förhindrar och även motgångar hjärtsjukdomar, minskar aptiten, blodsocker och hjälpa till med viktminskning, stärka immunsystemet, hjälper vid hudproblem, förbättrar hälsa dina tänder och tandkött och mycket mer ...

MXi Xocai är en unik och lönsam verksamhet kan du själv med minimala startkostnader. Arbetar deltid eller heltid, hemifrån eller någon annanstans du vill. Perfekt komplement till din vanliga jobb. Du kan ställa dina egna timmar.

Om du vill veta mer om den otroliga fördelarna med Xocai och spännande inkomst möjlighet vi har att erbjuda, kontakta oss på e-post: liis.leismann (at) gmail.com

Liis Leismann


Back to Select Language

buy xocai
buy xocai