Xocai Nederland

New Home Business Opportunity met gezonde CHOCOLADE

......

Wist u dat een miljard mensen zullen vandaag de dag chocolade eten?

90% van de mensen eten Chocolade! 50% kan niet stoppen met eten it!

Introductie eerste Gezond de wereld Chocolade - een superfood!

.........

Het bedrijf MXi Xocai Chocolade is over de verspreiding in heel Europa. Net begonnen in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De meeste landen in continentaal Europa nog niet gestart. We zijn net de vorming van het Leadership Team.

We zijn op zoek naar gemotiveerde zakenpartners in verschillende Europese landen die een echte wens om een winstgevend home run op basis van het bedrijfsleven in de health & wellness-industrie, voor extra inkomsten en worden betrokken bij het begin van iets bijzonders.

Dit is een bedrijf dat de markten natuurlijke, hoogste kwaliteit, zeer emotioneel product - Gezonde chocolade. Geformuleerd van koudgeperste cacao en gevriesdroogd acai bessen om u te voorzien van een aanzienlijke hoeveelheid antioxidanten. Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen voordat ze schade aan de lichaamscellen toebrengen. Vrije radicalen zijn oorzakelijke factoren in bijna iedere bekende ziekte en veroudering proces. De hoeveelheid antioxidanten die je in je lichaam te handhaven is recht evenredig met hoe lang en hoe gezond u woont.

Wat maakt Xocai product zo volkomen uniek en waarom het geen concurrentie?

Bijna alle conventionele warmte chocolade is verwerkt, en deze vernietigt de essentie van wat maakt het zo vitaal belang voor onze gezondheid in de eerste plaats. De meeste chocolade bevat ook 'vullers' en 'wassen' die er zijn om de goede cacaoboter die sommige fabrikanten nemen om te verkopen voor een secundaire profit center vervangen!

MXi processen zijn chocolade op een andere manier. Door het gebruik van een gepatenteerde koude-processing techniek, het eindproduct blijft de anti-oxidant eigenschappen gevonden in de oorspronkelijke cacaoboon, en toch zijn smaak is als de beste chocolade in de wereld! Xocai ruwe onbewerkte chocolade heeft meer antioxidanten dan enige andere natuurlijke voedingsbron op de planeet.

Xocai chocolade houdt uw lichaam jeugdige, bolsters je natuurlijke afweer tegen kanker, het afremmen van het verouderingsproces, voorkomt en zelfs omkeert hart-en vaatziekten, vermindert de eetlust, bloedsuikerspiegel en helpen bij gewichtsverlies, versterken het immuunsysteem, helpt in geval van huidproblemen, verbetert de gezondheid van uw tanden en tandvlees en veel meer ...

MXi Xocai is een uniek en winstgevend bedrijf kunt u zelf met een minimale opstartkosten. Werk part-time of full-time, thuis of ergens anders je wilt. Perfecte aanvulling op uw baan. U kunt uw eigen uren.

Als u wilt meer informatie vinden over de ongelooflijke voordelen van Xocai en de spannende inkomen gelegenheid wij te bieden hebben, neem dan contact met ons op via e-mail: liis.leismann(at)gmail.com

Liis Leismann


Hoe u de Engelstalige markten wereldwijd kunt bereiken én overtuigen!

Back to Select Language

Share this page:
Enjoy this page? Please pay it forward. Here's how...

Would you prefer to share this page with others by linking to it?

  1. Click on the HTML link code below.
  2. Copy and paste it, adding a note of your own, into your blog, a Web page, forums, a blog comment, your Facebook account, or anywhere that someone would find this page valuable.
buy xocai
buy xocai