Xocai Danmark

New Home Business Opportunity med sund chokolade......

Vidste du, at en milliard mennesker vil spise chokolade i dag?

90% af befolkningen spiser chokolade! 50% kan ikke stoppe med at spise det!

Præsenterer verdens første Sund Chocolate - en superfood!

.........

Virksomheden MXi Xocai Chokolade er ved at sprede sig over hele Europa. Lige startet i UK og Irland. De fleste af de lande i det kontinentale Europa har ikke lanceret endnu. Vi er blot udgør Leadership Team.

Vi søger motiverede samarbejdspartnere i forskellige europæiske lande, som har et reelt ønske om at drive en rentabel hjemme-baseret virksomhed inden for sundheds-og wellness-branchen, skabe yderligere indtægter og blive inddraget i begyndelsen af noget særligt.

Dette er en forretning, at markederne naturlige, højeste kvalitet, meget følelsesladet produkt - Sund chokolade. Formuleret fra koldpresset cacao og frysetørret acai bær til at give dig en betydelig mængde af antioxidanter. Antioxidanter neutraliserer frie radikaler, før de forvolde skade på celler i kroppen. Frie radikaler er årsagsfaktorer i næsten alle kendte sygdomme og ældningsproces. Mængden af antioxidanter, som du bevare din krop er direkte proportional med, hvor længe og hvor sundt du lever.

Hvad gør Xocai produkt, så helt unik, og hvorfor det ikke har nogen konkurrence?

Næsten alle konventionelle chokolade er varme behandlet, og det ødelægger selve essensen af, hvad der gør det så afgørende for vores sundhed i første omgang. Mest chokolade indeholder også "fyldstoffer" og "voks", som er der for at erstatte de gode kakaosmør, som nogle producenter tager ud for at sælge til en sekundær profitcenter!

MXi processer sin chokolade på en anden måde. Ved hjælp af en patenteret kold-teknik, bevarer det endelige produkt af antioxidant kvaliteter, der findes i den oprindelige cacao bønner, og alligevel er dens smag er som den bedste chokolade i verden! Xocai rå uforarbejdede chokolade har flere antioxidanter end nogen anden naturlig fødekilde på planeten.

Xocai chokolade holder din krop ung og ryghynder din naturlige forsvar mod kræft, bremse aldringsprocessen, forebygger og selv vender hjertesygdomme, mindsker appetitten, blodsukker og hjælpe med vægttab, styrke immunforsvaret, hjælper i tilfælde af hudproblemer, forbedrer sundheden for dine tænder og tandkød og meget mere ...

MXi Xocai er en unik og rentabel forretning, kan du selv med minimal startomkostninger. Arbejder på deltid eller på fuld tid, fra hjemmet eller andre steder du ønsker. Perfekt supplement til din dag job. Du kan indstille dine egne timer.

Hvis du ønsker at vide mere om de utrolige fordele Xocai og spændende indkomst mulighed, vi har på tilbud, så kontakt os på email: liis.leismann (at) gmail.com

Liis Leismann


Back to Select Language

buy xocai
buy xocai